Nyheter

Reportage

Maxad lyx, maxad design i maxad långfärdsbil

Du dricker hellre ditt vin i kristallgalas från Orrefors än i IKEA:s importerade glas som kostar en tiondel. Du väljer hellre en klassisk mahognybåt från Riva istället för en betydligt billigare aluminiumbåt. Då är du kunden som kan överväga att köpa en Lexus LS 500h.

Lexus LS-serie är inte en vanlig bil. Det säljs några stycken varje år i Sverige och kanske kommer det att säljas fler av nya LS 500h även om det är en bil som i billigaste versionen kostar över en miljon.

Handlar det om en extrem sportbil?

Nej, snarare en mycket bekväm långfärdsbil för upp till fyra personer. En bil där inget sparats vad gäller lyx, komfort och design. Ja egentligen har inget sparats överhuvudtaget.

Hela provkörningen av Lexus LS 500h på denna länken