TJÄNSTER

Vi skapar förutsättningar för fossilfria drivmedel, fordon och transporter.

Det syns en allt starkare utveckling i gröna affärer!

Vi hjälper er med det vi gör bäst, att skapa förutsättningar för fossilfria drivmedel, fordon och transporter. Och vi är helt övertygade om att det ger våra kunder gott samvete, konkurrensfördelar och positiva ekonomiska resultat.

Sparsam & säker körning med elbil

Sparsam & säker körning med elbil

Sparsam & säker körning med elbil är en unik utbildning för dig som kör elbil eller funderar att byta till elbil och vill maximera räckvidden, öka din kunskap gällande laddning, korta ner laddstoppen och spara tid samt pengar.

Gröna Hjälpen - Fordon

Gröna Hjälpen - Fordon

Dags för nya bilar i verksamheten men svårt att välja rätt? Vi erbjuder oberoende stöd och tips inför val av lämpliga fordon med hänsyn till verksamhetens behov samt TCO-kalkyl. Smart för både miljön och plånboken.

Energideklaration - Fordon

Energideklaration - Fordon

Tjänsten Energideklaration fordon analyserar organisationers fordonsflotta utifrån ett miljö- och kostnadsperspektiv och visar även hur fordonen används.

Hjälp med ansökningar

Hjälp med ansökningar

Miljöfordon Sverige hjälper till med ansökningar av olika slag. Bland annat har vi varit hjälpt till med bio- och vätgasstationer samt laddplatser.

Miljöfordonsdiagnos

Miljöfordonsdiagnos

Med vårt lättöverskådliga webbverktyg Miljöfordonsdiagnos Bas levererar vi tillförlitlig fordonsstatistik till kommuner och regioner samt uppmärksammar bästa resultat i en ranking varje år.

Miljöfordonsdiagnos - Geo

Miljöfordonsdiagnos - Geo

MILJÖFORDONSDIAGNOS - GEO är en statistikrapport över den svenska fordonsflottan samt för valfri geografisk kommun uppdelad på kommunorganisation, företag och privatpersoner.

Föreläsningar

Föreläsningar

En skräddarsydd tjänst för att öka kunskapen inom din verksamhet eller förening om fossiloberoende fordon, framtidens teknik och grön infrastruktur.

KONTAKTA OSS

Hör av dig för ytterligare information om vad vi kan hjälpa till med. Fyll i formuläret eller slå en signal. Du hittar kontaktuppgifter här.